Om oss

iPadappsNorge.com er en blogg som skal gi deg nyttig og riktig informasjon om det som skjer innenfor apps til iPad. Dette gjelder både internasjonale apps og de som er spesielt utviklet for det norske markedet.

iPadappsNorge.com vil også gi deg andre relaterte nyheter i forhold til iPad og Apple. Det kan være om nye modeller av iPaden eller nye versjoner av operativsystemet. Råd og tips til de som skal kjøpe iPad, og selvfølgelig presentasjoner av spill til iPad. Det kan også være informasjon om nyttig og unyttig tilleggsutstyr til iPad.

Vi som driver denne bloggen har mange års erfaring fra IT-bransjen internasjonalt og nasjonalt, med spesiell fokus på programvare (apps). Vi var også blant de første til å ta inn iPad til Norge, og bruke iPad aktivt både profesjonelt og på fritiden.

Hvorfor startet vi denne bloggen?

Vi er sikre på at iPad er et produkt som vil ta av i Norge. Dette kan bli produktet alle vil ha! Det vil derfor også være behov for å orientere seg om hvordan man best mulig gjør nytte av investeringen. Den informasjonen vil vi at alle som kjøper iPad skal finne her.

Vi håper også at et brukerforum på denne bloggen vil bli attraktiv og mye brukt. Der vil leserne kunne legge inn sine spørsmål og sine erfaringer til egen og andres nytte og glede.

iPadappsNorge.com eies av Acromedia as.

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss