iPad tips – jobb raskere og spar tid!

Uansett om du er en erfaren iPad-bruker eller om du er en nybegynner er det mange måter som kan hjelpe deg til å jobbe med eller bruke iPad på en raskere og mer effektiv måte. Her får du et par enkle tips som har spart oss mye tid.

Veldig mange nettsteder spør deg om å fylle ut informasjon. Dersom du fyller i den samme informasjonen igjen og igjen bør du heller benytte deg av den automatiske utfyllings funksjonen. Gå til «Innstillinger» og deretter velger du «Safari» og så «Autofyll». Her velger du å aktivere «Bruk kontaktinfo». For at du skal kunne bruke denne må du først opprette den eller de kontaktene hvor «Autofyll» skal hente informasjonen. Dette gjør du i «Kontakt-appen» som følger med iPad som standard-app.

 

Den andre innstillingen du gjør i «Autofyll» er å aktivere «Navn og Passord». Med denne funksjonen aktivert vil iPad selv huske påloggingsinformasjon på de nettstedene hvor du har behov for pålogging. Du taster id og passord første gangen, derretter husker iPad dette for deg! Før du gir fra deg eller selger din iPad kan det være lurt å gå inn på de samme «Innstillinger» og slette alle passord.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss