iPad tips – øk levetiden på batteriet!

Selvom Apple hevder at levetiden på batteriet til en iPad er hhv. 11 timer for WiFi-versjonen og 9 timer for 3G-versjonen, er dette en sannhet med modifikasjoner. Det er mange ting som påvirker levetiden for batteriet og man bør derfor være klar over hvilke forholdsregler man skal ta.

Dersom du skal bruke iPad til ting som ikke krever at du er koblet mot WiFi-nettet eller 3G-nettet, går du inn i «Innstillinger» og velger «Flymodus». Dette vil gi deg opptil noen timer ekstra levetid på batteriet som kan benyttes til å se video, lese bøker eller spille spill. Dersom du befinner deg i en WiFi-sone hvor du kan koble deg på, behøver du ikke samtidig å ha aktivert 3G. Gå inn i «Innstillinger» og koble fra 3G. Av de tingene på iPad som trekker mest strøm er først og fremst 3g og deretter WiFi.

Husk disse enkle innstillingene og du har sikret deg en mye lengre levetid på iPad-batteriet. Dette er selvfølgelig viktig om du har glemt lader og eller kabel, eller du befinner deg et sted uten tilgjengelig strømtilkobling.

Generelt når det gjelder batterier er det viktig at disse får anledning til å lades helt ut innimellom for så å lade helt opp igjen. Dette gjør at batteriet «holder formen» og «lever» lenger.

Anbefalt lesning:

3 Responses to iPad tips – øk levetiden på batteriet!

  1. Lithium Polymer batterier har ikke «memory effect», det er det kun Blybatterier og NiCd batterier som har

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss