iPad med video og TV = Slingplayer

iPad har perfekt størrelse til å se video og TV på. Størrelsen er nemlig vesentlig og her er et av ankepunktene våre mot Samsungs Galaxy Tab, men den diskusjonen skal vi ikke ta nå. Det finnes en utrolig bra app som gir deg muligheten til å se både TV og video på din iPad. Slingplayer er navnet på appen.

Slingplayer har vært tilgjengelig på iPhone i lengre tid, men iPad versjonen kom nå i november.

Hva får du med iPad appen?

For å si det enkelt så får du nøyaktig det samme som du får foran TV hjemme i stua. Du kan se akkurat det samme på iPad som du ser på TV. Du styrer satellitt- eller kabelnettverk-boksen du har hjemme med iPad, sender TV-signalet ut på internett og kan se de programmene du ønsker uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Det er faktisk ganske kult og det beste av alt, det fungerer. Vi har selv benyttet Slingplayer på feriereiser i syden eller forretningsreiser rundt i Europa og USA.

Hva må man gjøre?

Det er selvfølgelig noen forutsetninger, men de er overkommelige. Man må koble en Slingbox til kabelboksen eller satelittboksen du har koblet til TV. Denne kobles i sin tur til din internett-ruter. Programvare du laster gratis ned til din laptop gjennomfører en tilnærmet plug and play konfigurasjon, og vips så er du klar.

Slingbox kjøper du for ca. kr. 1700,- hos en av nettbutikkene. Programvare for PC er gratis, mens den koster ca. kr. 150,- på iTunes for iPad. Det finnes også en Slingplayer for iPhone.

Du må bare være klar over en ting; når du sitter ved bassenget på Mallorca og endrer en TV-kanel på iPad, så endrer du kanal også for de der hjemme som sitter og ser på TV, og vice versa!

Anbefalt lesning:

One Response to iPad med video og TV = Slingplayer

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss