iPad bøker – norske produksjoner for iPad!

Norske bøker for iPad er et hett tema og en viktig forutsetning for kjøp av iPad for mange. Muligheten for handle bøker hos Digitalbok.no og lese dem på iPad har vi beskrevet tidligere.

Gyldendal Norsk Forlag har gitt ut to bøker i serien Tambar (barnebøker). Disse er tilpasset både iPhone og iPad. Bøkene er skrevet og lest inn av Tor Åge Bringsværd, og de er illustrert av Lisa Aisato. Både samarbeidet og iPad-bøkene har fått meget gode kritikker. Har du iPad og mindre barn er disse barnebok-appene en selvfølge å anskaffe seg. Her får man virkelig mye for pengene. Bøkene i serien heter; Tambar er et troll og Tambar og harepusene.

Sagaen om Dadaph Serraph er også kommet i to bøker i App Store, disse er utgitt av Oxicomics. Dette er bøker i kategorien tegneserier. I motsetning til Tambar-bøkene retter Dadaph Serraph seg til et eldre publikum fra tenåringer og oppover. Bøkene er fantasibaserte historier som fortelles i tegneseriestriper. Her handler det om gode og onde makter som står mot hverandre, og mørke krefter som kan komme til å avgjøre det hele. Du finner bøkene her; Sagaen om Dadaph Serraph 1 og Sagaen om Dadaph Serraph 2.

Anbefalt lesning:

One Response to iPad bøker – norske produksjoner for iPad!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss