iPad app for Dropbox – koble deg direkte på nettskyen!

Skal man bruke iPad til noe mer enn bare å surfe og spille, mao. til noe nyttig, kommer man ikke forbi Dropbox for iPad. Ikke bare er den supernyttig for iPad, den er nyttig for alle dine PC’er og for mange mobiltelefoner (inkludert iPhone).

Dropbox for iPad gir deg tilgang til en enorm harddisk som ligger ute på nettskyen. Her har du sikker lagring for alle dine data, og du får tilgang til dataene fra alle dine verktøy (PC, iPad, iPhone osv.). Appen for iPad koster ingenting, men du må betale for å ha lagringsplass på nettet. Dette er for øvrig sikrere og kanskje også billigere enn å lagre alt du har på diverse harddisker. Det viktigste er imidlertid at du alltid er synkronisert med alle dine data.

iPad appen har allerede kommet i flere versjoner og det dukker stadig opp ny og forbedret funksjonalitet, bl.a. når det gjelder bildevisning over nettet. Du kan ha alle dine bilder lagret på nettskyen, men ha tilgang til dem uansett hvor du befinner deg.

Du kan også laste ned word-dokumenter, excel-regneark og powerpoint-presentasjoner for videre bearbeiding på iPad. Her kan du benytte Apple sine apper; Pages, Numbers og Keynote. Det finnes andre alternativer som vi skal komme tilbake til.

Du kan velge å laste ned et antall filer eller foldere, og legge dem i Favoritter. På denne måten har du tilgang også når du er offline.

Dropbox og filene du har der kan du dele med andre; familie, venner og kolleger. Du styrer selv hvilke filer du vil dele og hvor lenge. Ta deg tid til å sjekke ut Dropbox nærmere, det vil du ikke angre på!

Anbefalt lesning:

7 Responses to iPad app for Dropbox – koble deg direkte på nettskyen!

  1. Konvertering fra Clean Writer til Dropbox fører til at de unike bokstavene i norsk tastatur forsvinner, altså æ,ø og å. Synd :(

  2. […] Dropbox – dette er både en app og en service. I stedet for å ha dine data på flere forskjellige enheter (kontor-PC, hjemme-PC, iPad osv.), samler du all informasjon på nettskyen (Dropbox). Herfra kan alle dine enheter synkroniseres, slik at du alltid jobber mot de riktige dokumentene. Vi har omtalt Dropbox tidligere her! […]

  3. […] Notatene eller notatbøkene du lager kan deles med andre f.eks. i PDF-format via epost. Eller du lagrer det du har skrevet i Dropbox, som er integrert i appen. Du kan lese mer om Dropbox her! […]

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss