iPad apps for Facebook? Svaret er Friendly eller Social!

Facebook er selvfølgelig et “must” på iPad. Facebook griper stadig mer om seg, i Norge er vi snart alle sammen på Facebook. Man kan like det eller ikke, men dette er fakta. På iPhone og andre mobiltelefoner har det lenge vært egne apper for Facebook, dette er ikke tilfellet for iPad.

Hvorfor ikke?

For oss er svaret veldig enkelt! Facebook gjør seg like bra i Safari-browseren på iPad som den gjør i Chrome eller Firefox på din PC. Dette har nok også Facebook innsett, derfor har de ikke satt inn utviklingsressurser på et slikt prosjekt. For Facebook er det viktig å være tilgjengelig for alle sine brukere og det er de like godt gjennom Safari.

Dersom man likevel ønsker en dedikert Facebook app, har man muligheter for det. Det finnes flere alternativer som er utviklet av andre aktører i markedet. Men det koker ned til at det er to gode alternativer til Facebook gjennom Safari. Disse alternativene heter Friendly og Social. Friendly kommer i en reklamebasert gratisvariant, men kan også kjøpes for å slippe reklamen.

Både Friendly og Social har gjennomgått et lengre utviklingsløp med mange releaser, og begynner etter hvert å bli gode apper. De fleste vil nok si at Friendly ligger et hestehode foran. Hvilken man til syvende og sist foretrekker, må være opp til en selv og hva man mener dekker ens egne Facebook behov best.

Hvorfor ikke installere gratis-varianten til Friendly først, så har man ikke kastet bort pengene uten å prøve først!

Anbefalt lesning:

One Response to iPad apps for Facebook? Svaret er Friendly eller Social!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss