Apple og iPad er ikke tilstede på CES 2011!

CES 2011 er året for nettbrett/lesebrett på CES. CES står for «Consumer Electronics Show» og avholdes i disse dager i Las Vegas.

Foreløpig har det blitt annonsert og presentert over 20 iPad-konkurrenter på denne messen. De langt fleste er basert på operativsystemet Android. Av de mer kjente produsentene har både Asus og Lenovo presentert sine tablets basert på Android, mens Samsung har en basert på Windows 7.

Motorola med sin XOOM er likevel den store «snakkisen» på messen. XOOM er basert på Android 3.0 også kalt Honeycomb. XOOM har 10,1″ skjerm som er HD optimalisert. Den har også en 5 MP kamera og en HD videospiller. Designen er lekker og hastigheten er overaskende, noe som gir en meget god brukeropplevelse. Man forventer at XOOM kan handles i USA fra og med 2. kvartal i år.

Apple glimrer med sitt fravær på CES, likevel er det Apple og iPad det snakkes om og det går rykter om. Vi presenterer en liten video nedenfor av en prototyp som ble presentert av en samarbeidspartner til Apple. Denne prototypen ble fjernet fra sitt monter rett etter at videoen ble laget. Videoen støtter de tidligere ryktene vi har hørt om hva som kan forventes av iPad2.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=E49vIbBplwc’]

Anbefalt lesning:

One Response to Apple og iPad er ikke tilstede på CES 2011!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss