iPad app; VG+

VG+ for iPad; blir dette begynnelsen på framtiden for de norske mediehusene. iPad-appen er allerede inne hos Apple for godkjenning. Vi kan kanskje forvente noe lengre behandlingstid hos Apple fordi VG har valgt å benytte en betalingsløsning som ligger utenfor Apple sin iTunes. Hva dette betyr får vi svar på i løpet av de kommende ukene.

Alle de store mediehusene i Norge satser hardt på lesebrett-/nettbrett-markedet. Pr. i dag er det stort sett iPad som gjelder, men alle forventer stor konkurranse på hardware-siden etter hvert. iPad har 6-12 måneders forsprang på resten av markedet, det gjenstår å se hvor flinke de vil være på å holde dette forspranget videre.

Nettavisen og Dagbladet har allerede på plass sine versjoner for iPad, men det må vel sies at disse variantene ikke er så veldig spennende sammenlignet med hva de tilbyr på nettet ellers. Det er med dette som utgangspunkt vi forventer oss så mye mer fra VG+. VG+ skal bli en helt egen publikasjon som skal oppdateres 2 ganger daglig og som skal utnytte teknologien som er mulig i iPad.

Vi gleder oss til produktet kommer i iTunes. For VG+ sin del håper vi de kommer med et produkt leserne ønsker å betale for i konkurranse med en allerede god VG nettutgave.

Anbefalt lesning:

2 Responses to iPad app; VG+

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss