iPad app – PhotoPal billigst og best på bilderedigering?

iPad har raskt tatt plassen som et av de mest kraftfulle verktøyene for mobil eller bærbar datakraft. Alt fra det å lage musikk til å tegne eller male kan du gjøre på iPad.

Et annet område er foto-editering. Muligheten til raskt og enkelt justere bilder, som du har tatt med digitalt kamera eller mobiltelefon, er noe mange ønsker seg.

PhotoPal har bestemt seg for å gjøre noe med dette. De har strømlinjeformet prosessen med å editere bilder på en måte som gir deg et bildearkiv du kan være stolt av.

Dette er et meget kraftfullt verktøy som har automatisert de viktigste funksjonene du forventer av et fotoediteringsverktøy; bildet klippes riktig, det roteres og røde øyne fjernes. Men dette er bare begynnelsen.

Det er når du begynner å bruke funksjonene du selv kan justere at du opplever hva dette verktøyet virkelig kan og hvor gode bildene dine faktisk kan bli.

Verktøyet har også innebygde effekter (8), som gir deg mange tilleggsmuligheter.

Når du bestemmer deg for å lagre det endelige resultatet kan dette gjøres direkte på iPad, eller du kan laste bildet opp til Flickr, Twitter eller Facebook.

PhotoPal er enkel å bruke og raskt å lære. Prisen er kr. 21 i App Store.

Anbefalt lesning:

One Response to iPad app – PhotoPal billigst og best på bilderedigering?

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss