iPad apps – mobilt kontor med iPad!

 

Med en iPad er du godt på vei til å ha et mobilt kontor, spesielt om det er en iPad 3G. Det eneste du behøver i tillegg, er å fylle iPaden med noen gode apper, som setter deg i stand til å fungere på samme måte som om du sitter på kontoret eller hjemmekontoret. De viktigste appene for det mobile kontor er;

Pages - dette er et tekstbehandlingsprogram som er en del av Apples programvare-suite ved navn iWorks. Pages kan lese og lagre dokumenter i Word-format. Det er et fullverdig tekstbehandlingsprogram som gjør alt du forventer det skal gjøre. Vi har tidligere beskrevet en del alternativer til Pages til de med litt andre krav. Les om det her!

Numbers – dette er et regnearkprogram som også er en del av Apples programvare-suite iWorks. Numbers kan på samme måte som Pages utveksle regneark med Excel. Dette er et fullt utviklet regnearkprogram med funskjonene du behøver.

Keynote - er den tredje og siste programvaren i iWorks-suiten. Dette er Apples motsvar til Microsoft sin Powerpoint. Med andre ord en app for presentasjoner. Som med de foregående to appene kan også denne brukes for utveksling mellom Powerpoint og Keynote. Det er veldig enkelt å sitte å jobbe med presentasjoner på iPaden for senere å laste dem opp til en PC, eller koble iPad direkte til en prosjektør for å vise Keynote-presentasjonen.

Things – dette er en app for å holde orden på dine oppgaver og gjøremål. Appen har et meget intuitivt grensesnitt. Things hjelper deg å holde orden på dine daglige aktiviteter, men er også egnet for å følge opp mindre og mellomstore prosjekter. Du har full kontroll på informasjonen du legger inn og du blir fulgt opp på aktiviteter etterhvert som de forfaller.

Dropbox – dette er både en app og en service. I stedet for å ha dine data på flere forskjellige enheter (kontor-PC, hjemme-PC, iPad osv.), samler du all informasjon på nettskyen (Dropbox). Herfra kan alle dine enheter synkroniseres, slik at du alltid jobber mot de riktige dokumentene. Vi har omtalt Dropbox tidligere her!

Med iPad og disse 5 appene kan du starte din tilværelse med mobilt kontor.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss