iPad iBooks – gratis bøker for å lære å lage iPad apper!

Pr. dags dato finner du 52.920 apper i App Store. Både antallet og bredden av apper øker hele tiden. Årsaken til dette er at i prinsippet hvem som helst kan lage apper til iPhone og iPad basert på operativsystemet iOS.

Til tross for det mange hevder (eller rettere sagt hevdet for et år siden), godkjenner Apple de fleste appene som legges inn til godkjennelse.

Nå i desember har Apple tatt ytterligere skritt for å stimulere til produksjon av apper. I iBooks bokhandelen, som du får tilgang til med iPhone og iPad, finner du to bøker som setter deg i stand til å utvikle apper på egen hånd.

  • iOS Application Programming Guide er en bok på 120 sider, denne gir deg innføring i utviklingsprosessen og programmeringen av iOS apper.
  • iOS Technology Overview er en bok på 66 sider, denne introduserer deg til operativsystemet iOS og tilhørende teknologi.

Begge bøkene er gratis! Så da er det bare å laste ned og starte utviklingen, dersom du har en god app-idé. Send oss gjerne et tips når du har utviklet en app!

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss