iPad apps – TV på iPad enkelt og meget bra!

En av de store fordelene med iPad er at du kan se på TV når du vil og hvor du vil. Formatet egner seg godt uavhengig av om du sitter hjemme i sofaen, i sengen, på hytta, på jobben, på bussen, i båten, på reise osv. osv. Har du i tillegg med deg hodetelefoner, slipper du å forstyrre omverdenen.

Alternativene er mange for å se på TV, vi har tidligere nevnt alternativet med Slingplayer som gir deg alle de samme kanalene som du har på TV hjemme.

I tillegg er det verdt å merke seg NRK Nett-TV sin løsning. Her har du live-tilgang til NRK sine 3 kanaler, men det viktigste og beste er at du i tillegg har tilgang til hele NRK’s program-arkiv. Så her er det bare å sette i gang for å ta igjen alle de programmene du vil se på nytt eller de du har gått glipp av.

TV2 har også 2 apper, en for Nyhetene og en for Sporten. Her er det flere begrensninger ift. hva du kan se gratis, tilgangen får du med et abonnement på TV2 Sumo.

VG TV har ingen egen app, men VG TV fungerer veldig bra i Safari-browseren, som man enkelt kan lage sitt eget app-ikon for permanent lagring på iPad.

netTV for iPad er en TV app som gir deg tilgang til mer enn 300 live TV kanaler fra hele verden. Det tilføres stadig nye kanaler. Appen krever ingen ekstra hardware og er meget enkel å bruke. Appen koster kr. 18,- i App Store.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss