Navigasjons-app for iPad/iPhone som har alt!

Dette er helt klart den beste og mest innholdsrike navigasjons-appen vi har testet.

 

 

Vi har testet Copilot Live for iPad og iPhone i noen uker og konklusjonen er klar; Dette er den beste navigasjons-appen vi har testet!

Appen kan benyttes i forskjellig modus, for eksempel som gående eller bilende. iPhone-appen egner seg godt som gående, mens i bil foretrekker vi helt klart iPad-appen selv om det går helt greit med iPhone-varianten. Når du kjøper appen kan den selvfølgelig brukes både på iPad og iPhone.

En av de største fordelene med Copilot er at den kan benyttes uten å være koblet til 3G/4G nett, appen opererer med frakoblede kart. Kartene kan du velge for hele Europa eller deler av Europa.

En annen meget nyttig egenskap er beregning av kjøretid basert på trafikktetthet og køer. Appen viser på en enkel måte hvor du vil støte på køer og forsinkelser, og estimerer tilleggstiden dette vil ta. Appen foreslår alternative ruter slik at du kan unngå de nevnte forsinkelsene.

Copilot viser deg all relevant informasjon langs veien, et konkret eksempel er fotobokser. Når bilen står stille kommer også annen informasjon opp, for eksempel spisesteder og severdigheter. Appen kan vise og signalisere din fart og sammenligne denne med fartsgrensen på stedet.

Copilot baserer seg på høykvalitets Navteq-kart. Copilot Live har blitt den best-selgende navigasjons-appen i totalt 25 land. Se videopresentasjonen av Copilot Live nedenfor.

Du finner Copilot Live her i Norske App Store.  (bruk Safari nettleser for direkte kobling til App Store).

httpv://youtu.be/E08Cjyt9tmk

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss