4,5 millioner iPad levert til Amerikanske skoler!

Rekordmange iPad er solgt til Amerikanske skoler, samtidig er det foretatt over 1 milliard downloads fra iTunes U.

ipad i undervisning

 

Vi håper også norske skoler kjenner sin besøkelsestid når det gjelder å velge riktig teknologi til sine elever. Veldig mange skoler forsyner sine elever med PCér (ofte delvis sponset av foreldrene). Denne PCén kommer veldig ofte i tillegg til en bedre PC eleven allerede har hjemme.

Hvorfor ikke heller gi elevene en iPad og legge distribusjon av bøker og dokumentasjon direkte til denne via nettskyløsninger som iCloud, Dropbox eller lignende. Da hadde man kombinert mange vinn-vinn muligheter. Eleven får noe han/hun vil ha, kostnaden er lavere enn for PC, store besparelser ved kjøp av papirbaserte læremidler osv. osv.

Ikke bare har Apple solgt 4,5 millioner iPad til Amerikanske skoler, de har også levert mer enn 1 milliard downloads fra iTunes U (en iTunes utelukkende med læringsbasert informasjon).

Stortingspolitikere og lokalpolitikere mange steder har sett mulighetene iPad gir dem. Nå er det på tide at grunnskolene og videregående skoler følger etter! Det er viktig at Norge ikke blir en teknologisk sinke innenfor skoleverket.

Sett i gang å investere i iPad og opprett prosjekter for å digitalisere læremidlene slik at de kan brukes på iPad. Dette er vår oppfordring!

Se eksempel på iPad og iTunes U i videoen nedenfor.

httpv://youtu.be/v9Zje_9CJZM

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss