Tilrettelegging av Office for iPad, kan bli et farlig spill for Microsoft!

Det er fortsatt ikke offisielt, men det kommer stadig nye bevis for at Microsoft tilrettelegger apper for Office til iPad og iPhone.

office-ipad

Andre aktører har forstått det for lenge siden, Microsoft Office på iPad er det behov for. Spesielt har Microsoft Office appen og tjenesten Cloudon blitt veldig populær, du kan lese om denne her! I tillegg til denne har du også Onlive Desktop, denne kan du lese mer om her!

På nåværende tidspunkt synes det å være uunngåelig at Microsoft vil slippe Office-apps for iOS. Man regner med at dette vil skje i begynnelsen av 2013, med lansering av Android apps for Microsoft Office kort tid etter.

Med Microsoft Office får Apple muligheten til å etablere iPad sin rolle som et forretningsverktøy, dette vil i så fall undergrave fordelene med Windows Phone 8 og kan undergrave mye av den markedsposisjonen Microsoft har bygget opp.

Det store spørsmålet er om Microsoft våger å gjøre dette; har de mest å vinne eller tape på å lansere Office for iOS og Android? I mellomtiden finnes det imidlertid alternative Office-løsninger for iPad og iPhone.

httpv://youtu.be/ZCQL6VH1qS0

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss