To uvurderlige iPad-apper for ferieplanleggingen!

Skal du planlegge og bestille din ferie, er det 2 apper du absolutt bør bruke på din iPad.

Appene vi viser til er; Tripadvisor og Hotels.com – begge er gratis!

Tripadvisor er et fantastisk hjelpemiddel til å finne hvor du skal reise. Med utallige søkekriterier og massevis av informasjon, kan man sitte i timevis «å reise» i Tripadvisor-appen. Det beste med Tripadvisor er imidlertid alle referansene og erfaringene fra mennesker som har vært der. De som har bodd på hotellet eller har spist på restauranten. Det er fra disse du får høre sannheten.

Tripadvisor hjelper deg også med å finne reisealternativer (fly, tog, båt osv.), og selvfølgelig steder å bo, steder å spise og steder å besøke (museer, severdigheter osv.).

Du finner Tripadvisor gratis i Norske app store her!

Hotels.com er et perfekt supplement til Tripadvisor, selvom du har mye av Hotels.com innebygget i Tripadvisor. Hotels.com har mer enn 140.000 hoteller i mer enn 200 land liggende inne. De kan tilby mange gode spesialtilbud.

Er du av den typen som reiser ofte, kan du bruke Hotels.com til å gi deg en gratis overnatting for hver 10. overnatting du gjennomfører.

Vår egen erfaring tilsier at vi finner reisemålet og noen alternative hoteller gjennom Tripadvisor, deretter bruker vi Hotels.com til å finne det beste hotellet. Det har vært stor suksess gang på gang!

Mens du er på reisemålet bruker du Tripadvisor til å finne restaurantene og severdighetene andre reisende har satt mest pris på.

Du finner Hotels.com gratis i Norske app store her! 

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss