Ny NRK-TV løsning for iPad og iPhone!

Endelig er den her; NRK sin nye nett-TV-løsning for iPad og iPhone.

 

Når NRK kommer med noe nytt kommer de også med noe som er virkelig bra. Vi har ventet på dette en god stund, men nå er løsningen her og den er gratis.

I motsetning til mange andre, TV2 inkludert, har NRK valgt en løsning som ikke er app-basert. Denne løsningen kjører du direkte i Safari-nettleseren din.

Løsningen er foreløpig merket «beta», men vi har ikke opplevd feil-situasjoner i den korte perioden vi har testet løsningen (den ble lansert i dag).

NRK ønsker at nett-TV skal nå ut til alle plattformer, men iOS-plattformen (iPad og iPhone) er først ute sammen med vanlig PC-plattform. Du kan overføre nett-TV via din Apple-TV boks, direkte til din TV i full HD.

Du kan se direkte-TV eller opptak, begge deler i HD-oppløsning. Uten at det hakker eller henger, og med skikkelig god lyd.

Det meste av det som blir vist vil ligge tilgjengelig i en uke for de som ikke fikk med seg direktesendingen, når det gjelder NRK sine egne produksjoner vil du ha mulighet for å søke i NRK sitt store arkiv for å se tidligere sendte produksjoner.

Uten av vi kan bekrefte dette, har vi fått informasjon om at løsningen fungerer også utenfor Norge.

Dette må du bare prøve ut, og det kan du gjøre her!

Anbefalt lesning:

5 Responses to Ny NRK-TV løsning for iPad og iPhone!

    • Bruker selv supervpn.net til $8/mnd, fungerer topp! Ingen binding, så trenger ikke å betale for et helt år om du bare er utenlands et par uker.

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss