Ny nettbutikk for utstyr og tilbehør til din iPad!

iPadAppsNorge og Amazon har etablert en ny norsk nettbutikk for utstyr og tilbehør til din iPad.

Mange av våre lesere har allerede oppdaget vår nye nettbutikk, og vi håper med denne artikkelen at enda flere besøker den (se til høyre i menylinjen).

Amazon.com er verdens største nettbutikk med nærmere 100.000 kunder bare i Norge. Vårt samarbeid med Amazon gjør at våre netthandelkunder får en rask, trygg og sikker opplevelse med leveranse direkte i postkassen og garantert returordning.

Prisene er meget konkurransedyktige på grunn av det store volumet Amazon håndterer.

Vi vil også trekke fram følgende gode argument for billig handel! De fleste produktene i vår nettbutikk koster mindre enn 35 dollar eller 200 kroner, dette betyr at man ikke skal betale mva (merverdiavgift) ved import. Det er heller ikke toll på noen av produktene.

For varer med en verdi over 200 kroner må man beregne mva på 25% som gjør at en vare til f.eks. 300 kroner vil komme til å koste 375 kroner.

Tilbudet og variasjonen på utstyr og tilbehør til iPad i nettbutikken er allerede meget godt, men det vil stadig utvides. Du vil finne ting her, som det vil være vanskelig å finne i andre butikker.

Vi dekker varekategorier som; iPad cover, tastatur, batterier, bilmontering, båtmontering, veggmontering, docking, høyttalere, vekkerklokker, kabler, hodetelefoner, kamerautstyr, bluetooth, beskyttelse og diverse utstyr.

Velkommen til en god handel!

Anbefalt lesning:

One Response to Ny nettbutikk for utstyr og tilbehør til din iPad!

  1. Dette var litt tragisk. Av 11 varer jeg lag i handlekurven gjennom «nettbutikken» deres, så kunne bare 3 av tingene sendes til Norge. Resten var forbehold Nord Amerika only..

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss