En virkelig multifunksjons-app for iPad!

Tapose er en helt ny app på markedet, og med den kan du gjøre virkelig mye.

Dette er en app hvor utviklerne virkelig har slitt med å få godkjenning hos Apple. Den griper inn i mange av Apple’s egne forretningsideer, og ble nok derfor ansett som en trussel.

Likevel, etter 4 måneders vurdering hos Apple og med 3 avslag, er den endelig godkjent og tilgjengelig i app store, også den norske.

Med denne appen kan du virkelig samle alt du holder på med på et sted. Ikke bare samler du og ordner, du kan også distribuere til andre og samarbeide med andre. Selvfølgelig lagrer du også på nettskyen, f.eks. i Dropbox.

Multifunksjonell er stikkordet for denne appen. I stedet for å kjøpe flere ulike apper for hvert sitt formål kan du nå kjøpe Tapose og får dekket opp mange bruksområder i en app.

Du kan legge inn informasjon du finner på nettet via Safari-browseren eller kart fra Google Maps. Du kan enkelt lage forskjellige lister, eller bare skrive notater med fingeren.

Dette er en app du kan bli fullstendig avhengig av, og som samtidig kan gjøre deg veldig produktiv. Med mulighet for å samarbeide med andre brukere av Tapose over nettet, kan man bringe samarbeid til nye høyder.

Du finner den her i norske app store!

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss