Hvorfor kjøpe «Den nye iPad»!?

«Den nye iPad» er lansert og vil være tilgjengelig i Norge i løpet av mars måned.

Hvorfor skal man kjøpe «Den nye iPad»? Når vi stiller spørsmålet må vi også definere hvem vi stiller spørsmålet for. Vi velger å se for oss 4 målgrupper av potensielle kjøpere:

  • De som ikke har nettbrett fra før
  • De som har iPad 1
  • De som har iPad 2
  • De som har andre nettbrett enn iPad

De som ikke har nettbrett fra før:

Dersom du vurderer å kjøpe nettbrett og ikke har det fra før, er anbefalingen enkel. Du skal kjøpe «Den nye iPad». Du kan selvfølgelig også velge å kjøpe en iPad 2 som vil fortsette å være i salg sammen med «Den nye iPad».

Velger du imidlertid å kjøpe iPad 2, må dette utelukkende være av økonomiske grunner.

Som førstegangskjøper av iPad vil du med «Den nye iPad» få markedsledende teknologi på alle områder hva gjelder nettbrett. Konkurrentene er milevis unna det Apple har oppnådd med iPad. Det viktigste er en ny type skjerm som kalles Retina, denne gir deg en helt fantastisk oppløsning med blant annet 1 million fler pixler enn HDTV. I tillegg har «Den nye iPad en superrask prosessor (A5X), som gjør nettbrettet superraskt å jobbe med. Den har også et kamera på 5 MP, som du kan ta meget gode bilder med eller videofilme i HD-format.

Apple og iPad har markedets desidert største tilbud av gratis- eller kjøpe-apper gjennom den godt organiserte App Store.

Selvom du ikke kan utnytte «Den nye iPad» når det gjelder den innebyggede 4G/LTE funksjonaliteten, kan du likevel oppnå de aller høyeste 3G hastighetene som ikke iPad 2 klarer. Den vil derfor være meget rask også på mobilnettet.

Konklusjon; For førstegangskjøperen er valget enkelt. Kjøp «Den nye iPad»!

De som har iPad 1 fra før:

Dersom du er fornøyd med den iPaden du har, er det selvfølgelig ingenting å vurdere. Men ønsker du deg noe nytt og vil ha med deg appene du allerede har kjøpt er også ditt valg enkelt. Du kjøper «Den nye iPad»! Det vanskelige valget står egentlig mellom en svart eller hvit iPad.

De som har iPad 2:

Her er kanskje svaret litt vanskeligere når det gjelder anbefaling om å bytte til «Den nye iPad», men kanskje ikke verre enn som så; Er du fornøyd beholder du iPad 2, dersom du er fasinert av Retina-grafikken og en raskere prosessoren bytter du til «Den nye iPad».

Når det gjelder tidspunkt å bytte iPad på har de siste årene vist dette; Apple lanserer en ny iPad i mars hvert år og denne blir tilgjengelig i markedet kort tid etter. Beste tidspunkt for å kjøpe ny iPad er derfor i mars eller april. Det dårligste tidspunktet er i januar og februar.

De som har andre nettbrett enn iPad:

På nettbrett-markedet handler det en del om religion. Enten vil du ha iOS-, Android- eller Microsoft-baserte nettbrett. Er du i en av de tre leirene er valget enkelt ut fra det. En annen ting som styrer ditt valg er hvor du har kjøpt appene til din enhet. Har du et Samsung nettbrett og har kjøpt mange android-apper, er det tyngre å velge iPad. Da mister du jo alle appene du har kjøpt.

Men dersom du i dag skal velge ut fra beste og seneste teknologi, og best utvalg av apper. Ja, da blir valget enkelt også for nettbrett-eiere som ikke har iPad. «Den nye iPad» slår sine konkurrenter på alle områder. Det gjenstår å se når konkurrentene kommer på banen med produkter som kan matche.

Hva velger du? Skriv gjerne en kommentar nedenfor!

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss