Hva med en Dagbok på din iPad?

Kjære Dagbok! Mange liker å holde oversikt over livet sitt med en Dagbok. Nå kan du gjøre det digitalt ved hjelp av iPad.

 

Denne Dagbok universal-appen kan benyttes både på iPhone og iPad. I tillegg finnes det en egen app for Mac i Mac App Store.

I tillegg til at det er meget enkelt å gjøre sine daglige notater og nedtegninger i denne appen, kan du også synkronisere innholdet ved hjelp av iCloud eller Dropbox. Det betyr at du kan gjøre notater der det passer best, på iPad, iPhone eller Mac. Umiddelbart etter at du har gjort oppdateringen blir den automatisk synkronisert via iCloud eller Dropbox og er tilgjengelig på alle dine enheter.

Skal en Dagbok være funksjonell må den være enkel i bruk og tilgjengelig når du har anledning til å gjøre dine notater. Dagbok-appen «Day One» oppfyller disse kriteriene til fulle.

Er du allerede i dag en Dagbok-skriver, er dette muligheten din til å konvertere til den digitale varianten. Har du aldri skrevet Dagbok før, men er fasinert av muligheten, kan dette være med på å senke terskelen for å starte.

Du finner appen her i norske App Store.

Anbefalt lesning:

One Response to Hva med en Dagbok på din iPad?

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss