iPad3 presentasjon tidlig i februar!?

I følge de som følger Apple og ryktene rundt selskapet tett, vil en presentasjon av iPad 3 skje tidlig i februar.

Macotakara som vi har referert til tidligere og som skal ha en rimelig god treffprosent på sine rykter, hevder at iPad3 vil bli presentert sammen med iOS 5.1 tidlig i februar.

Allerede torsdag denne uken skal Apple ha en stor presentasjon på Guggenheim-museet i New York. Det knytter seg stor spenning til denne presentasjonen som vil handle om Apple, iPad og utdanning. Et stort satsningsområde for Apple.

Likevel ser man for seg at Apple vil invitere til en ny presentasjon allerede tidlig i februar. Det er nemlig forventet at iPad3 vil være i butikkene i løpet av mars. De tre viktigste forventningene til iPad3 er; Retina-skjerm med høy oppløsning, raskere prosessor og vesentlig forlenget batterilevetid.

Vi skal følge med på begge disse presentasjonene og rapportere tilbake på iPadAppsNorge.com.

Anbefalt lesning:

2 Responses to iPad3 presentasjon tidlig i februar!?

  1. Kommer iPad 3 til å være større enn iPad 2? Og ca hvor mye dyrere? Det er ikke sikkert dere vet, men jeg synes iPad 2 er veldig bra….

    • I følge ryktene blir den litt tykkere pga. et bedre batteri. Prisen vet vi lite om, men vil nok ikke avvike mye fra dagens pris. Og enig, iPad2 er veldig bra.

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss