iPad tilbehør – Norsk tastatur til iPad!

Stadig nye apper til iPad gjør at det kan være nyttig å ha et eksternt tastatur i tillegg til skjerm-tastaturet.

Dersom man bruker noen av de gode skriveappene som finnes til iPad eller tar i bruk noen av de nye appene hvor du kan kjøre Windows Office produktene kan det være mer effektivt å koble et eksternt tastatur til iPaden.

Tastaturene nedenfor har alle norsk æ, ø og å. I tillegg har de noen tastatur-snarveier som er iPad-spesifikke og bidrar til ytterligere effektivitet.

Logitech tablet keyboard for iPad er et eksternt bluetooth tastatur med en størrelse som gjør det godt å skrive på. Størrelsen er tilnærmet den samme som på en bærbar PC.

Det medfølgende tastatur-coveret kan benyttes til støtte for iPad mens man skriver. Tastaturet er et meget godt valg for de som ønsker å benytte iPad til å skrive en del.

Logitech Keyboard Case for iPad er et kombinert tastatur og cover for din iPad. Du kan lukke din iPad med skjermen ned mot tastaturet. Dette tastaturet egner seg godt for de som er mye på farten og som gjerne alltid vil ha med seg et tastatur.

Når du tar iPad ut av tastatur-coveret er det en renne i tastaturet hvor du enkelt kan plassere iPaden. Tastaturet er basert på bluetooth.

Det er viktig å merke seg at dette tastaturet er en del minder enn det første vi beskrev, men det er likevel behagelig å skrive på.

Flare Keyboard for iPad er også et kombinert cover og tastatur med omtrent samme bruksområde som det foregående, men det har en noe annen utførelse. Dette er et tastatur i imitert skinn.

Du har alle delene (tastatur og iPad) samlet, pent og pyntelig sammen. Dette er et tastatur for en som er mye på farten. Selve keyboardet er også her i minste laget, men likevel fullt brukbart.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss