Microsoft Office og Dropbox i gratis iPad app!

Noen apper fortjener betegnelsen «killer»-apps, CloudOn er en av dem!

 

Nå er CloudOn-appen også tilgjengelig i den Norske App Store for nedlasting. Vi har testet appen og testen lover meget godt. Den er suverent enkel å bruke sammen med vår Dropbox. Nå har vi enkel tilgang til alle våre Microsoft dokumenter, regneark og presentasjoner på tvers av iPad, PC og Mac.

Brukervennligheten virker også å være godt ivaretatt. Så langt har vi bare testet med skjerm-tastatur, men sammen med denne appen vil nok et eksternt bluetooth tastatur egne seg godt.

Dette er den første iOS appen som gir deg tilgang til Microsoft Office produktene; Excel,Word og Powerpoint direkte fra en iPad app. Se flere bilder lenger ned i artikkelen.

Appen er såkalt «cloud»-basert noe som betyr at den kjører på nettskyen. Du må derfor være koblet til nettet, enten via 3G eller WIFI, for å kunne bruke den.

Appen gir deg mulighet til å kjøre Microsoft Office og jobbe med dokumenter og regneark som du mottar eller har liggende i din iPad epost-klient eller i din Dropbox (les mer om Dropbox her!). Etter å ha jobbet med dokumentet eller regnearket i CloudOn-appen kan du sende det videre med epost eller lagre i Dropbox. Dropbox bruker du enkelt som felles lagringssted for alle dine PC’er (arbeid og privat), samt iPad og iPhone.

Når vi velger å kalle CloudOn for en «killer»-app er det fordi enormt mange iPad-brukere har ventet på nettopp denne muligheten til å kjøre Microsoft Office på iPad. Når de også har kombinert Dropbox inn i appen blir den bortimot fullkommen.

Dette kommer til å bli gratis-appen alle vil ha! Se videopresentasjon av Cloudon for iPad lenger ned i artikkelen.

Du finner den her i norske app store – gratis!

 

 

 

 

 httpv://youtu.be/T8FQYI30QaQ

Anbefalt lesning:

One Response to Microsoft Office og Dropbox i gratis iPad app!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss