iPad tilbehør – billige etuier til iPad!

Etter at man har tatt i bruk sin nye iPad finner de fleste raskt ut at de har behov for et etui til iPaden. Etuiet kan ha mange funksjoner; det beskytter iPaden og spesielt skjermen, det gjør at det er lettere å holde den og det tar seg bra ut.

Vi har sjekket ut noen rimelige varianter, som også har store rabatter (opptil 90%), disse kan du kjøpe på Amazon.com uten å betale moms eller toll. Etuiene dekker de behovene man har.

CrazyOnDigital er et enkelt og godt alternativ i svart lær. Dette får du for under kroner 60,- pluss frakt som er ca. kr. 24,-. For samme frakt kan du fylle på med andre produkter opp til kr. 200,- eller ca. 33 dollar.

Semco har et råbillig alternativ også i skinn til bare kr. 21,-. Likevel har etuiet alle de funksjonene du trenger.

CTCstore har utviklet et helt spesielt etui i silikon. Prisen er kr. 27,- og er akkurat nå rabattert med 90%. Dette er et spesielt og tøft etui.

Lux har også utviklet et silikon-basert etui, men dette er utført i et mykere materiale. Dette etuiet er også rabattert med 90% og koster nå kr. 18,-.

Til sammenligning koster Apples eget etui i deres nettbutikk kr. 329,- og har ikke spesielt mye å by på!

Husk å handle for til sammen opp mot kr. 200,-, da slipper du unna med samlet frakt på kr. 24,- og ingen moms eller toll.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss