iPad 3 kommer i februar neste år?!

I følge Citi vil iPad 3 komme i februar neste år. Richard Gardner som er analytiker i Citi hevder at produksjonsproblemene for Apple nå er historie.

Det var påståtte produksjonsproblemer av den nye skjermen til iPad 3 som har gjort lanseringstidspunktet usikkert. Nå skal disse problemene være ryddet av veien. iPad 3 skal ha en skjerm med dobbelt så høy oppløsning som dagens iPad 2. Det betyr en oppløsning på hele 2048×1536.

De tre underleverandørene til Apple på den nye skjermen er Samsung, LG og Sharp. Hos disse produsentene rappporteres det nå at produksjonen av skjermer er startet og at volumene tar seg opp.

Det interessante med Samsung som underleverandør, er at de i tillegg er Apple’s største konkurrent. Rykter i markedet hevder også at Samsung er i ferd med å produsere egne nettbrett med en høy-oppløselig skjerm. De samme ryktene sier at dette nettbrettet vil være i salg før iPad 3.

Øvrige nyheter omkring iPad 3 er fortsatt usikre. Dette gjelder bl.a. hvor mye tynnere den blir, vekt og batterikapasitet. Alle de tre delene er forventet å bli bedre med iPad 3.

Anbefalt lesning:

One Response to iPad 3 kommer i februar neste år?!

  1. Vel – dobbelt så høy oppløsning i forhold til 1024 x 768 er ikke 2048 x 1536 – dette er fire ganger så mange pixler – altså fire ganger så høy oppløsning.
    Men … akk … spekulasjoner er jo bare spekulasjoner, åkke som.

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss