iPad tiltrekker seg barnebokforfattere!

Det begynner å bli et godt tilbud av barnebøker til iPad!

Tilstrømmingen av nye bøker fortsetter i uforminsket styrke. Utvalget i norske App Store begynner derfor å bli bra. Vi har skrevet om norske barnebøker til iPad flere ganger før, du finner disse artiklene her!

I disse dager har det kommet noen nye titler som er verdt å nevne, og verdt å laste ned dersom man har barn med egen iPad eller som låner i familien.

Det spøker for Richard er en tittel som nettopp er lansert. Det spøker for Richard er en barnebok om en liten gutt som både kan fly og gå gjennom vegger. Richard er nemlig et spøkelse!

iPhone Screenshot 1

En annen barnebok, eller rettere sagt barnebokserie er bøkene om Alvin Pang.

Alvin Pang bor i en gammel brannstasjon sammen sin lillesøster Elvira, mamma og Freddy. Bøkene har friske og artige fortellinger, festlig illustrert og med et godt innslag av humor og lekenhet. Applikasjonen har en enkel funksjonalitet og valgfri opplesning av Mattis Herman Nyquist. Barna kan følge historiene på egenhånd, enten de kan lese selv eller ikke, og de kan selv velge om de vil bla eller om boken skal gjøre dette automatisk. Applikasjonen koster kr 28 og inkluderer boken “Alvin Pang og en søster for mye”. De øvrige bøkene koster kr 42.

iPhone Screenshot 1

 

 

 

Anbefalt lesning:

One Response to iPad tiltrekker seg barnebokforfattere!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss