iPad tilbehør – bordstativ, bordlader og høyttaler!

Når man har gått til anskaffelse av en iPad finner man etterhvert ut at det er litt tilbehør man også gjerne vil ha. Vi bruker selv iPad ved mange forskjellige anledninger i løpet av en dag;

  • Nettavislesing og sjekking av epost om morgenen ved frokostbordet
  • Ved siden av jobb-PC på kontoret for forberedelse av møter og presentasjoner, samt ledsager i møter for notater
  • På kjøkkenbenken om ettermiddagen for å følge matoppskrifter. Alternativt se TV/film eller høre radio/Spotify/iTunes mens vi lager mat
  • I godstolen eller sofaen på kvelden for jobbforberedelser, lesing eller surfing
  • På sengen for å lese en bok eller se en film
  • På natten/morgenen som avansert vekkeklokke

Bordstativ og bordlader

Disse aktivitetene avstedkommer ulike behov! På kontorpulten, kjøkkenbenken og nattbordet bruker vi et bordstativ som samtidig er en bordlader for iPaden. Bordstativet og bordladeren gjør at iPaden står støtt og trygt, samtidig som du får den rette vinkelen når du skal se og jobbe med den. Vi får faktisk mer ut av vår iPad etter at vi anskaffet bordstativet!

Vi fant følgende bordstativ og bordlader som dekket våre behov, dette er en iPad lader som var billig nok til at vi kan kjøpe et par stykker! iPad 2 USB Bordlader.

Høyttaler

Det er en kjensgjerning at høyttaleren på iPad ikke er så god som man skulle ønske. Det finnes mange høyttaler-anlegg på markedet. De fleste av typen bærbare. Det positive med disse er lydkvaliteten, men de er ofte store. Vi var ute etter en mindre høyttaler som vi lett kan ta med oss og som samtidig har god lydkvalitet. Vi ønsket en høyttaler som dekker vårt behov på kjøkkenbenken, i godstolen, i sofaen og i senga. Den skulle være lett å koble til og lett å koble fra, ta liten plass og gi god lyd på kort avstand.

Vi fant denne høyttaleren fra Sony Ericsson med mini-jack plugg som møtte våre behov til bruk sammen med iPad, men som vi selvfølgelig også bruker sammen med iPhone og iPod. Sony Ericsson MS-430 Bærbare Høyttalere.

Du finner dette produktet, iPhone tilbehør og andre produkter hos nettbutikken MyTrendyPhone.no.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss