Effektiv med iPad!

Det er mange måter man kan bli effektiv på gjennom å bruke iPad, nedenfor vil jeg beskrive en av dem! De fleste av oss har flere digitale enheter, vi har PC (jobb og hjemme) kanskje fler om man regner med ektefelle og barn, smarttelefon(er) og iPad(er).

På alle disse maskinene har vi informasjon og data som er viktig for oss på skole, i jobb eller privat. Utfordringen er å synkronisere og holde alle data oppdatert riktig. Dette kan vi enkelt gjøre noe med! Løsningen er å legge all informasjon og data ut på nettskyen. Vår nettsky heter Dropbox, og vi har beskrevet Dropbox tidligere!

 

I denne artikkelen vil vi beskrive hvilke apper du kan bruke sammen med Dropbox!

Dropbox appen for iPad og iPhone gir deg tilgang til all din lagrede informasjon; word-, excel-, powerpoint-filer, bilder, musikk, filmer og alt annet du har lagret. Du kan laste det ned til din iPad eller ha det i Dropbox/nettskyen. Dette er selvfølgelig også ideelt i forhold til sikkerhet og backup. Les også denne artikkelen om sikkerhet på iPad!

Quickshot er en app som gjør det enkelt å laste opp bilder du har tatt med iPad/iPhone direkte til Dropbox. Appen har støtte for å laste opp flere filer samtidig.

Audiotorium notes er den eneste appen du behøver for å ta vare på lyd- og tekst-notater. Den blir integrert i Dropbox og har en egen tekstbehandlingsdel. Alt du jobber med lagres direkte på nettskyen eller umiddelbart etter at du kobler deg til et nettverk.

Droplist To Do er en enkel ToDo-liste eller gjøremålsliste som du automatisk holder oppdatert på tvers av iPad, iPhone, PC mm.

PlainTekst er et gratis tekstbehandlingsprogram med enkelt og rent brukergrensesnitt som automatisk synkroniserer det du gjør/skriver med Dropbox.

Atomic Web Browser er en avansert nettleser/browser for iPad. Denne nettleseren har mye av den samme funksjonaliteten du finner i vanlige nettlesere for PC. Atomic Web Browser har innebygget støtte for filoverføring til og fra Dropbox.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss