Lav-Karbo-Diett med iPad!

Vi leser stadig oftere om Lav-Karbo-Diett, og at stadig flere sverger til denne diett-formen. Både for å gå raskt ned i vekt og for å holde seg der. De siste dagene har Fedon Lindberg og andre som mener å vite noe om dette stått fram både i VG og andre aviser. Du kan lese mer om lavkarbo på lavkarboNorge.com her!

Vi skal ikke hevde at vi har greie på dette, vi skal heller ikke gi råd den ene eller andre veien. Men dersom noen ønsker hjelp i å gjennomføre en Lav-Karbo-Diett, da kan vi gi råd om apper som er tilgjengelige for iPad. Det finnes nemlig mange av dem, og vi kan i alle fall presentere to av dem her.

Low Carb Diet Assistant

iPhone Screenshot 1

Denne appen gir deg deg daglig vekt og BMI og holder orden på alt spiser og drikker. Appen forteller deg også hva mer du kan spise og drikke i løpet av dagen. Du kan sette opp «spise-budsjett» og den forteller deg hav du kan spise og ikke spise. Du kan lese mer om appen her!

Low GI diet

iPhone Screenshot 1

Denne appen gir deg en oversikt over innhold av karbohydrater og annet i alle mulige matvarer. Denne bør du med andre ord ha med deg i butikken når du handler slik at du kan kjøpe de riktige matvarene. Du kan lese mer om appen her!

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss