Virkelig avansert vekkeklokke for iPad – versjon 2 har kommet!

NB!! Smart Alarm Clock Pro har nå kommet i versjon 2!

Hvis du noensinne har tatt deg tid til å se akkurat hvor mange forskjellige alarm- eller vekkeklokke-apps som faktisk er tilgjengelige for iPad, ville du bli meget overrasket over antallet. Nylig kom vi over en som gjør en virkelig innsats for å skille seg ut fra mengden. Smart Alarm Pro fungerer som en grunnleggende alarm og vekkeklokke på noen måter, men den går langt utover hva noen av de andre vekkeklokkene kan gjøre. Appen foretar først en måling av hvor du er plassert og i tillegg til tid vil den også gi deg været, samt forventede temperaturer for dagen (både Celsius og Fahrenheit avhenger opp på din preferanse.)

Smart Alarm Pro for iPad Keeps You Informed During Your Wake-Up Routine

Programmet gir deg også muligheten til å angi farge på bakgrunnen, hvordan du vil at timene skal vises og hvordan du vil stille inn alarmen, men dette er ikke det kuleste med appen. Alarm Pro app lar deg også sette den opp slik at den viser 50 forskjellige positiv sitater, så vel som bilder du bestemmer deg for å trekke ut fra iPad fotoalbum. Du kan også angi sanger fra iTunes-biblioteket som alarmen skal spille til forskjellige alarm-aktiviteter. Som om ikke alt dette var nok har du også muligheten til å ha en RSS fra Yahoo News brakt direkte inn i Alarm Pro, slik at du kan våkne opp om morgenen og få dagens nyheter med svært liten innsats.

Du finner appen her i App Store!

Anbefalt lesning:

3 Responses to Virkelig avansert vekkeklokke for iPad – versjon 2 har kommet!

    • Det ser ut til at du har rett! Den var tilgjengelig (også i norske app store), men er nå fjernet. Vi får satse på at den kommer tilbake igjen. Kanskje det er en oppgradering på gang!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss