Livsstil på iPad!

Livsstil er et must! Det finnes magasiner og apper som hjelper deg å finne nettopp din livsstil. Nedenfor finner du de appene som topper i app store akkurat nå!

FHM Norge+artwork FHM Norge+
Bonnier Media AS

Genre: Lifestyle
Price: 35.00Kr
Release Date: 02 March 2011

FHM+ kommer ut hver annen måned, og samler det beste fra de to siste FHM-utgavene. Ikke bare er alle artiklene spesialtilpasset for iPad, mange er også tilført ekstra funksjoner og features, og byr på blant annet integrerte videoer og relevante lenker.

Du kan lese magasinet i høydeformat, hoppe rundt via den intuitive navigasjonen, fjerne teksten så du kan oppleve bildene i høyoppløselig format for seg selv, trykke teksten tilbake igjen når du vil lese artiklene, og se relaterte videoer direkte i appen! Alt dette for den latterlige sum av 29 kroner? Ja, takk!
© Bonnier Media AS 2010

Pimp Your Screen - Your Device Never Looked Cooler Beforeartwork Pimp Your Screen – Your Device Never Looked Cooler Before
Apalon

Genre: Lifestyle
Price: 7.00Kr
Release Date: 10 March 2011

Wallpapers HD Gold for iPhone, iPod and iPadartwork Wallpapers HD Gold for iPhone, iPod and iPad
StuckPixel, Inc.

Genre: Lifestyle
Price: 7.00Kr
Release Date: 04 May 2011

Bonytt Kjøkkenartwork Bonytt Kjøkken
Hjemmet Mortensen AS

Genre: Lifestyle
Price: 49.00Kr
Release Date: 27 April 2011

Først kom Bonytt Bad for iPad, nå er oppfølgeren til magasinsuksessen her: Bonytt Kjøkken. La deg inspirere – opplev bolig- og interiørstoff på en ny og annerledes måte.

Bonytt er Norges største bolig- og interiørmagasin. Magasinet viser nyheter og trender – og gir leserne praktiske tips, råd og ideer.

Spesialutgaven Bonytt Kjøkken for iPad gir deg en ny og annerledes leseropplevelse, samtidig som du kjenner igjen Bonytts tydelige redigering og design. E-magasinet bruker bildegallerier, hyperlenker, skyvebilder og lyd for la deg oppleve stoffet på nye måter.

Vi vil at du skal ha en hyggelig og inspirerende stund med Bonytt Kjøkken, gjerne i godstolen eller sofakroken hjemme.

Slik fungerer det:

– Sveip med en finger fra høyre til venstre på skjermen for å bla deg fremover i artiklene i e-magasinet. Sveip fra venstre til høyre for å bla deg bakover.
– Sveip med en finger oppover for å se mer av innholdet i en artikkel eller annonse. Sveip nedover for å komme til toppen igjen.
– Klikk med en finger midt på skjermen for å få frem navigeringsmenyer i både topp og bunn. Prøv de forskjellige ikonene og scrollefeltene for å navigere på ulike måter.

Bonytt Kjøkken er en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi vil gjerne høre hva du synes for å kunne utvikle enda bedre e-magasiner i fremtiden. Gi oss tilbakemelding, ris og ros gjennom skjemaet du finner i Bonytt Kjøkken.

Her litt av det du kan lese om og oppleve i Bonytt Kjøkken:

– Årets spenstige kjøkkennyheter
– Kreativ materialbruk
– Raffinerte lampependler
– Puter til sittebenken
© 2011 Hjemmet Mortensen AS

Cor.kz Wine Infoartwork Cor.kz Wine Info
Applied Ambiguities, LLC

Genre: Lifestyle
Price: 28.00Kr
Release Date: 22 October 2008

Mann - Reisespesialartwork Mann – Reisespesial
Hjemmet Mortensen AS

Genre: Lifestyle
Price: 56.00Kr
Release Date: 05 January 2011

MANN Spesial – Reiser på guttas premisser!

NB: OPPDATERT VERSJON

Ok, vi er kanskje ikke størst, men vi er definitivt først! Som Norges beste underholdningsmagasin for unge, norske menn er MANN endelig klar med sin aller første iPad-utgave. Ser vi bort fra vår storebror Vi Menn, er det MANN som har vært lengst ute på mannemarkedet, og som den teknologiinteresserte 16-åringen vi er kaster vi oss på iPad-bølgen med den største selvfølgelighet.

I vår første iPad-utgave har vi tatt for oss reiser på guttas premisser. Hva skjer i Berlin? Hva må du få med deg i New York? Hvilke løyper er best i Alpene? Hva er den ultimate gutteturen? Og hvilken karibisk øy bør du velge dersom du skal ta med dama på tidenes mest romantiske ferie? Svarene får du i denne spesialutgaven av MANN. Damene er selvfølgelig med. Vi gir deg bildene av tidenes MANN-damer, og du får vår rangering av verdens feteste biler – med lyd. iPad gir nemlig mange muligheter som ikke er mulig på print. Her er det filmopplevelser. Du får mulighet til å velge andre bilder, og vil du fjerne teksten, er du bare et knappe-trykk unna.

MANN Spesial – Reiser er riktignok en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi har lært masse underveis, men det er du som skal få siste ord. Hva synes du egentlig om det vi har levert? Gi oss tilbakemelding gjennom skjemaet som du finner bakerst i magasinet. Men først; kos deg glugg i hjel med Norges første manneblad på iPad.
© 2011 Hjemmet Mortensen AS

Bilartwork Bil
Media Norge Digital

Genre: Lifestyle
Price: 7.00Kr
Release Date: 21 June 2011

Her er Norges første bil-app på iPad. Stortest av Norges mest populære stasjonsvogner og noen av utfordrerne, videoreportasjer med familienes dom, stor bruktbilguide og mye mer!

Bil-appen er utviklet i fellesskap av Aftenposten, Adresseavisen, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad.

Mediehusene samarbeider allerede om en felles bilsatsing på nett, og innholdet på iPad speiler noe av innholdet i nettutgaven – god forbrukerjournalistikk, biltester, drømmer og inspirasjon.

Den første utgaven av iPad-appen er en familiebilguide, der vi tar for oss de fem mest solgte stasjonsvognene i 2010 og noen av utfordrerne.

Vi synes det er blitt et lekkert magasin med stor nytteverdi, enten du vurderer å kjøpe familiebil, ønsker å holde deg oppdatert eller bli inspirert. Noen av reportasjene vil du finne i nettutgaven også, men da hver for seg.

Her har vi systematisert og samlet stoff innenfor et tema i en stor guide. Vi har tatt det beste fra nettet og videreutviklet og tilpasset innholdet til en ny og spennende digital plattform. Vi hjelper deg å velge bil!
© Media Norge Digital

Bonytt Bad - interiørmagasinartwork Bonytt Bad – interiørmagasin
Hjemmet Mortensen AS

Genre: Lifestyle
Price: 49.00Kr
Release Date: 29 October 2010

La deg inspirere av Bonytt Bad – opplev bolig- og interiørstoff slik du aldri før har opplevd det.

Bonytt er Norges største bolig- og interiørmagasin. Magasinet viser nyheter og trender – og gir leserne praktiske tips, råd og ideer.

Spesialutgaven Bonytt Bad for iPad gir deg en ny og annerledes leseropplevelse, samtidig som du kjenner igjen Bonytts tydelige redigering og design. E-magasinet bruker bildegallerier, lyd og 360-graders visning for la deg oppleve stoff og annonser på nye måter. Du kan for eksempel se på design ved å snurre produktet rundt selv og betrakte det fra alle sider.

Vi vil at du skal ha en hyggelig og inspirerende stund med Bonytt Bad, gjerne i godstolen eller sofakroken hjemme. Ved å vende på iPad-en din mens du leser bladet, vil du forresten oppdage en og annen overraskelse. Kanskje du til og med kan åpne dører og titte på hva som skjuler seg innenfor? Bare prøv!

Slik fungerer det:

– Sveip med en finger fra høyre til venstre på skjermen for å bla deg fremover i artiklene i e-magasinet. Sveip fra venstre til høyre for å bla deg bakover.
– Sveip med en finger oppover for å se mer av innholdet i en artikkel eller annonse. Sveip nedover for å komme til toppen igjen.
– Klikk med en finger midt på skjermen for å få frem navigeringsmenyer i både topp og bunn. Prøv ut de forskjellige ikonene og scrollefeltene for å navigere på ulike måter.

Bonytt Bad er en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi vil gjerne høre hva du synes for å kunne utvikle enda bedre e-magasiner i fremtiden. Gi oss tilbakemelding, ris og ros gjennom skjemaet du finner i Bonytt Bad.

Her litt av det du kan lese om og oppleve i Bonytt Bad:

– Årets friskeste nyheter for badet
– Slik forvandler du hverdagsbadet til et spa
– Med dobbeltdører ut mot naturen
– Hvilke materialer skal jeg velge? Stor matererialguide til badet
© 2010 Hjemmet Mortensen AS

Emoji Emoticons™artwork Emoji Emoticons™
Alpha Applications Ltd

Genre: Lifestyle
Price: 7.00Kr
Release Date: 06 April 2011

Easy Peezyartwork Easy Peezy
Vangen & Plotz AS

Genre: Lifestyle
Price: 21.00Kr
Release Date: 25 May 2011

Easy Peezy – lær å lage mat slik som profesjonelle på en morsom og enkel måte.

Matlaging skal være gøy og trenger ikke være vanskelig. Med Easy Peezy lærer du de 25 beste tilberedningsmetodene som profesjonelle kokker bruker. De er enkelt forklart med tekst og tegninger. Kokker bruker veldig lite oppskrifter, for har man først lært seg hvordan tilberdningsmetoder skal gjøres kan det varieres i det uendelige uten irriterende mål og ett hav av ingredienser som må handles inn. I «Easy Peezy» har vi listet opp alle ingredienser som egner seg for hver tilberedningsmetode. Plukk en eller flere ingredienser fra hver kategori og du kan lage dine egne rette og være helt sikker på at slutt resultatet vil bli perfekt. Du kan faktisk bare åpne kjøleskapet, se hva du har og lage no godt ut av dette. Vi har også kommet med forslag på ingredienser vi selv har plukket fra hver kategori og lagd retter på dette med bilde og tekst.

Når du har begynt å lære deg metodene er du klar til å komponere retter selv og med «easy peezy» kan du bygge opp din egen kokebok eller lage oppskrifter med bilde for å sende tips til venner gjennom sms, facebook eller email. Av alle råvarene som er listet opp og som egner seg til hver tilberdningsmetode kan du lage mange millioner varianter av retter.

«En genial app for å ikke bære lære en oppskrift men faktisk en metode som kan brukes til å komponere mange tusen egne retter»

«Lær å lag mat slik som kokkene gjør – enkelt og morsomt – easy peezy!»

«Etter denne appen vil du aldri mer trenge oppskrifter med irriterende mål og ett hav av ingredienser som må handles inn»

«Sett deg inn hvordan appen fungerer og er bygd opp og du vil aldri mer trenge en kokebok.»

Kokkene i The Flying Culinary Circus har jobbet i en årrekke på de beste kjøkken i hele verden. Det de har brukt mange år på å lære har de nå gjort mulig for deg å lære på kort tid.
Share the fun of cooking! Hilsen FCC teamet :)


Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss