Nyttig norsk-utviklet app for iPad!

Den norske app-utvikleren, Inge Olsen, har laget denne appen som kan anvendes av alle strømforbrukere over hele verden. Appen heter ElectricityCalc og kan lastes ned for kr. 6,- her!

Forretningsideen kom i forbindelse at han selv var nysgjerrig på strømforbruket til forskjellige enheter vi har i hjemmet. Hva betyr det at man har strømmen stående på uten å ha nytte av den, hva innebærer det å ha forskjellige enheter stående i stand-by mode, og hva koster dette over tid?

Med et enkelt brukergrensesnitt kan de som bruker denne appen legge inn sitt strømforbruk og få svar på hva det koster for hver time, dag, uke, måned eller år.

Som utvikleren, Inge Olsen, selv sier; «Nå har jeg blitt mye mer bevisst på å skru av strømmen når jeg ikke bruker den!»

Inge Olsen har i en alder av 37 år nettopp lært seg å programmere i iOS og dette er den første appen han har laget. Det neste prosjektet han skal realisere er et barnespill. Programmeringen har han lært gjennom å søke seg fram på internett og lært på forskjellige nettsteder.

Vi ønsker han lykke til med salget av denne appen!

Last ned ElectricityCalc her!

Anbefalt lesning:

One Response to Nyttig norsk-utviklet app for iPad!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss