iPad App Store opplyser om apps som støtter Airplay!

 

 AirPlayEnabledApps

Airplay blir stadig mer populær og er for mange en veldig viktig funksjon på iPad. Nå er det også slik at stadig fler apps legger inn støtte for Airplay. Lyd/musikk over Airplay kan være hyggelig til tider, men det er  video-streaming som virkelig gjør Airplay spennende.

Vi har brukt en god del apps som støtter Airplay video, men vi er alltid på utkikk etter gode nye programmer som inkluderer denne funksjonen.

Denne uken har App Store valgt å skille ut de beste Airplay-tilpassede appsene i et eget område i  App Store, det utvalgte området heter « Great Airplay-Enabled Apps». Oppføringen viser nå drøyt 30 iPad apps. Noen av appene på listen er: TED-app, CNN App for iPad, IMDb Film & TV, NPR for iPad, iMovie, PBS for iPad, og Fandango Movies.

Siden sier dessverre ikke hvilke apps som bare støtter lyd og hvilke som inkluderer video-støtte. Det ville være greit å vite.

Du finner dette området i App Store ved å gå til «Anbefalte», der finner du lenken blant de sirkulerende bannerne øverst på siden.

Anbefalt lesning:

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss