iPad spill – Game Center hva er det?

iPad har en spill app som heter Game Center. Denne gjør det mulig å benytte spill på en helt ny måte.  Med Game Center utvider du det sosiale nettverket ditt til også å gjelde spill. Du kan invitere inn dine venner og du kan skaffe deg nye venner som spiller de samme spillene som du liker. Uavhengig av hvor spilleren befinner seg i verden kan man faktisk spille mot hverandre og/eller med hverandre.

Hva må man gjøre?

Du må laste ned Game Center appen og denne krever at du er oppgradert til iOS 4.2 operativsystemet. Du logger deg på Game Center med samme pålogging som du bruker i Appstore. Når dette er gjort er du klar for å konkurrere med resten av verden.

Hvilke spill gjelder?

De fleste spillprodusentene har innsett at dette er framtidas spill. Dette betyr at de fleste spillene i Appstore etter hvert blir tilpasset Game Center. Du finner allerede mer enn nok spill som er tilpasset.

Tabeller og statistikk

Du kan følge din egen og andres utvikling på lister og tabeller. For hvert spill ser du hvor godt du gjør det og hvordan din og andres utvikling er. Du kan spille mot de du ønsker eller bli “matchet” med noen som kan utfordre deg.

Konklusjon

Spennende, ny og utfordrende måte å spille på. Selvfølgelig kan det bli både vanedannende og tidkrevende. Det er noe en selv må passe på!

Anbefalt lesning:

One Response to iPad spill – Game Center hva er det?

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss