Noen iPad tips og triks for deg

ipad tips 

 

iPad har vært i markedet lenge nok for at spesielt interesserte og teknikere har hatt tid til å komme opp med masser avPad tips og triks. Her er noen av de nyttige som kanskje kan være viktige for deg også.

1. Starte iPad og gjenstarte iPad – er et av de iPad tipsene som vil gi deg lengre batterilevetid. Når du bruker power-knappen på iPad slår du bare av skjermen, ikke selve enheten. Hold både strøm og hjem inne til du får en rød skyveknapp på skjermen. Skyv på knappen og enheten slås helt av. Husk at det å slå på enheten igjen vil da ta noe mer tid enn hvis bare skjermen er slått av.

2. Multitasking - Siden iPad nå har iOS4.2 kan du holde flere iPad apps åpne samtidig. Du veksler mellom programmer ved å dobbeltklikke på hjem-knappen. Skjermen vil da bli dempet, og du vil få en meny på bunnen av skjermen som inneholder alle åpne programmer. Trykk på den appen du vil bruke. Hvis du har mange apper som kjører samtidig må du stryke på menyen for å se apper som havner utenfor skjermen.

3. Mute lyden – Et av de nyttige iPad tipsene som heldigvis gjør opp for at enheten ikke har noen mute-knapp er dette; Bare hold nede volum ned-alternativet og volumet vil bli dempet i et par sekunder.

4. Lukk iPad Apps – Siden iOS4.2 tillater multitasking kan det hende du ønsker å lukke programmer som du ikke trenger. Dobbeltklikk på home-knappen. Når den nederste linjen som inneholder åpne programmer vises, klikker du på en app og holder. Alle programmer vil nå vrikke på seg og du vil se et minustegn. Trykk på minustegnet for å lukke programmet du vil lukke.

5. Lagre bilder når du surfer – Dette er et iPad tips som vil gjøre surfing morsommere. For å lagre et bilde du liker, bare trykk på bildet og deretter hold. Ledeteksten for lagring vil vises.

6. Skaff deg et trådløst tastatur – Trådløst tastatur er et av de nyttige iPad tilbehørene. Det er lett å bruke og lett i vekt, og gjør skrivingen din mer effektiv. Les mer her!

7. Legg Lenker til Favoritter på Home Screen – Et annet iPad tips for enklere surfing er at du kan legge til snarveier til favoritt-nettsteder på iPad skjermen. Åpne siden og trykk på + nær URL-boksen. Velg «legg til hjem» skjerm. Din favoritt-site vil nå komme som et ikon på skjermen.

8. Få tak i et iPad smart cover – iPad smart cover er et av de kuleste tilbehørene til iPad. Det er stiv, og du kan bruke den på mange forskjellige måter (se video her)!

Anbefalt lesning:

6 Responses to Noen iPad tips og triks for deg

  1. Takk for fine tips! De vil sikkert hjelpe meg om noen uker, når jeg får min Ipad 2 :)

    • Det var hyggelig å høre! Gled deg til din iPad, den vil du få mye glede av. Husk at iPadAppsNorge.com passer veldig godt i nettleseren på din nye iPad ;-)

  2. Smart! Jeg likte bateritipsene best! Ipaden min har allrede kortere bateritid. Men har du noen tips om hvor mye spill, bilder, musikk og vidioer man kan få inn på en Ipad2 16GB?

    • Lagringsplass er ikke noe problem på iPad eller iPhone om du bruker Dropbox. Du får 5GB gratis deretter betaler du litt avhengig av hvor mye lagring du ønsker. Vi har skrevet flere artikler om Dropbox på iPadAppsNorge.com. Bruk søkefunksjonen!

  3. Heihei. Jeg vet ikke om dette er den rette siden for dette spørsmålet men….

    Vet dere om noen gratismedium powerpointlignende programmer??

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss