iPad – «Gratis-appen du må ha» er oppdatert i dag!

 

NB!! Matprat er i dag oppdatert med en ny utgave av Matprat-magasinet! I det nye magasinet får du bl.a. mengder av grill-tips!

Kokebøker på nettet har lenge vært populært i Norge. Det finnes også mange gode kokebok-apper både for iPhone og iPad. Det som har vært mangelvare er en fullverdig og god kokebok på norsk til iPad.

«Matprat» går et langt skritt i riktig retning med sin nye iPad-app. Det at den også er gratis, gjør jo ingenting.

Matprat er en kokebok utgitt av Opplysningskontoret for egg og kjøtt (OEK). Til tross for dette bærer ikke oppskriftene preg av bare å inneholde egg og kjøtt (selvom minst en ingridiens i hver oppskrift sikkert gjør det). Kokebok-appen inneholder i tillegg til en anseelig mengde søkbare oppskrifter, også en magasindel og tematiske kokebøker (julemat, grillmat osv.) Magasindelen og temakokebøkene vil sikkert bli supplert med flere etterhvert.

Presentasjon av oppskrifter er enkel og meget god. Det vil være praktisk å ha iPaden på kjøkkenbenken mens man lager mat. Alle oppskriftene er merket med hensyn kompleksitet og tid for å tilberede maten. Du kan også velge hvor mange personer maten skal lages til.

Du kan i tillegg logge deg inn i din «personlige kokebok» hvor du kan legge inn egne oppskrifter.

Vi har ikke noe negativt å si om denne appen, men et potensiale ville være å ha en «handleliste-funksjon» som blir generert fra en eller flere av oppskriftene.

Dette er en app du må ha på din iPad, last den ned fra App Store!

Anbefalt lesning:

One Response to iPad – «Gratis-appen du må ha» er oppdatert i dag!

  1. Jeg har letet lenge etter en app hvor jeg kan legge inn mine egne oppskrifter. Funksjonene jeg ønsker er å kunne laste opp bilder, kunne endre antAll porsjoner samt søke i oppskriftene. Har ikke funnet noen app’er hvor dette går. Kanskje det kunne vært innspill for matprat’appen ?

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss