iPhone 4 blir trådløs ruter for iPad og PC!

I forbindelse med iOS-oppgraderingen som ble tilgjengelig i App Store i går kveld, har det kommet en meget nyttig ny funksjon!

For folk med iPhone 4 som er en del på farten med sin Wi-Fi iPad eller PC uten mulighet for oppkobling over 3g-nettet, kan disse nå installere siste versjon av iOS (4.3) på sin iPhone og gjøre sin iPhone til en Wi-Fi Hotspot.

Hva betyr dette?

Dette betyr at du nå kan ha med ditt eget mobile trådløse nettverk og du kan koble inntil tre enheter til dette nettverket. Så lenge du har dekning på din iPhone kan du sette opp et trådløst nettverk og koble til iPad, PC eller andre enheter som kan kobles til et Wi-Fi trådløst nettverk (på samme måte som du gjør hjemme eller på kontoret). Tenk på mulighetene dette gir deg når du er på tur, reise, hos kunder, i båten, på hytta mm.

Hvordan gjør man dette?

Det er meget enkelt! Du går inn på «innstillinger» på din iPhone og velger «delt internett». Du kan beholde det foreslåtte passordet eller bytte til et annet. Deretter aktiverer du «delt internett». På iPad eller PC vil nå navnet på din iPhone (det du har valgt at den skal hete) dukke opp i oversikten over trådløse nettverkstilganger. Klikk på navnet og oppgi passordet. Vips, du er nå på et trådløst nett hvor enn du befinner deg.

Funksjonaliteten reiser også spørsmålet om du har behov for iPad med 3g og Wi-Fi, eller om du kan klare deg med bare Wi-Fi (og dermed spare penger)!

Denne funksjonaliteten kalles ofte Wi-Fi Hotspot.

Anbefalt lesning:

One Response to iPhone 4 blir trådløs ruter for iPad og PC!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss