iPad2 – neste iPad modell!

Åtte måneder etter at den første iPad ble sluppet i USA og ca. en uke etter at den ble sluppet i Norge, begynner ryktene igjen å gå. Noe de for øvrig gjør hele tiden rundt et selskap som Apple. Denne gangen gjelder ryktene at det skal komme en ny iPad, en iPad2. Ryktene sier videre at den kan komme i februar 2011.

Hva kan man forvente seg av iPad2?

Ryktene sier at den kommer til å ha kamera foran og bak, og at den vil støtte Facetime. Man regner også med at den vil få en tynnere design. Det forventes også at noen av funksjonalitetene fra iPhone4 legges inn, så som Gyro med 3 akser og Retina display. Kanskje kommer den også med USP-port.

Det er nettstedet Digitimes.com som melder dette. Ryktene har sitt opphav i forbindelse med at en av Apple sine kinesiske underleverandører skal ha blitt pålagt å produsere ca. 500.000 iPad2 innen utgangen av 1. kvartal neste år.

Hittil er det solgt 7,5 millioner eksemplar av første versjon iPad og det er fortsatt vekst i salget. Det er derfor klart at de markedene som fortsatt har vekst i salget av den første versjonen, må regne med å vente en god stund på iPad2. I denne kategorien kommer Norge og norske forbrukere. Ser vi på tiden vi har ventet på første versjon, kan vi tidligst regne med at iPad2 kommer til Norge høsten 2011.

Når det gjelder spørsmålet om man skal vente på neste versjon av iPad eller kjøpe i dag er svaret følgende; kjøp i dag, sirkuler den innkjøpte videre til et annet familiemedlem når iPad2 kommer!

Vi i iPadappsNorge.com vil følge dette tett!

Anbefalt lesning:

One Response to iPad2 – neste iPad modell!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss